Next Level staat voor persoonlijke, professionele begeleiding bij het leren

Reviews

Studiebegeleiding

S. de K.
Tijdens mijn opleiding merkte ik dat ik wel wat hulp kon gebruiken met o.a. een strakke studieplanning en met het schrijven van verslagen. Daphne wist vaak net dat opstapje te geven om verder te kunnen met een verslag of dacht net een stapje verder mee met de planning van opdrachten & examens. Wat ik prettig vond was dat Daphne dat niet vóór mij deed, maar het zo kon brengen dat ik er altijd zelf overna kon denken, zodat het altijd iets van mijzelf bleef. Ik vond de studiebegeleiding van Daphne altijd erg prettig. Door haar openheid en geduld was er echt aandacht voor. Inmiddels ben ik geslaagd! Mede door de begeleiding van Daphne. Dus Daphne; nogmaals dank voor jouw hulp!

Dankzij de hulp van Daphne heb ik mijn scriptie op tijd en goed kunnen inleveren!

Na al een jaar bezig te zijn met afstuderen en twee keer achter elkaar dezelfde stage gedaan te hebben was mijn vertrouwen in het afstuderen eigenlijk verdwenen. Na een intake gesprek met Daphne was ik er van overtuigd dat zij mij zou kunnen helpen op het gebied van plannen, structureren maar ook vooral het vertrouwen terugwinnen. De uitgebreide sessies die we samen gehad hebben gaven mij grip op het afstuderen. De feedback die ik ontving over mijn scriptie was kwalitatief goed, prettig gebracht en bevatte een hoop positiviteit. Zo kom je wel een afstudeerperiode door! Daphne is positief, doortastend en vooral erg betrokken. Ik kan Next Level Studiecoaching aan iedereen aanraden die moeite heeft met grip krijgen op zijn of haar studie!

Scriptiebegeleiding

Sanne
Dit schooljaar ben ik gestart met het schrijven van mijn scriptie. Ik wist dat een goede start/ basis van groot belang was, daarom ben ik opzoek gegaan naar scriptiebegeleiding. Samen met Daphne hebben wij een goede basis voor mijn scriptie neer gezet. Aan het einde van mijn scriptie heeft Daphne meerdere keren feedback gegeven op mijn stukken. Nu aan het einde van het schooljaar heb ik mijn scriptie gehaald met een 7,2. Ik ben Daphne heel dankbaar voor haar begeleiding en raad dit iedereen aan.

Aanrader!

Joanne
Mijn zoon wilde wel maar kwam niet tot aan het werk gaan mbt zijn school/studie. Kennis over goede planning en organisatie was vanuit mij allang zacht klinkende achtergond muziek geworden ;-). Via Google en goede reviews kwam ik bij Daphne welke ook nog eens heel dichtbij bleek te wonen. Coen kon er op korte termijn terecht en kreeg praktische tips en tools waarmee hij direct aan de slag kon. Er ging een knop om en het gaat super goed nu! In korte tijd een wereld van verschil!

Begeleiding studiebeperking

Daphne heeft mij ontzettend geholpen om te gaan met mijn studie beperking op de universiteit! Zij heeft op verschillende vlakken hulp geboden o.a.: planning skills, studie vaardigheden en uitleg over de werking van de hersenen. Deze uitleg/begeleiding heb ik gemist op de middelbare school terwijl deze vaardigheden essentieel zijn voor je ontwikkeling. Daphne was meelevend en meedenkend en ik raad haar begeleiding voor studenten die zijn vast gelopen in hun studie van harte aan!

Studiecoaching

Liselot
Next level studentencoaching heeft mij erg geholpen met het vooruit plannen wat ik niet goed kon. Ook heb ik veel geleerd over hoe je het best kan leren voor tentamens/toetsen en hoe je het best de stof tot je neemt. De communicatie is altijd fijn en duidelijk geweest. Erg aan te raden als je moeite hebt met leren, op tijd beginnen, bijhouden en plannen!

Individuele faalangstbegeleiding

Nikki
De training was goed opgebouwd in stapjes qua structuur. Heel fijn dat er naar me werd geluisterd!

Individuele faalangsttraining VO

Milan
Ik vond de gesprekken/ uitleg etc. erg fijn en ik heb het gevoel dat ik er echt wat aan heb.

Individuele faalangstbegeleiding VO

Teun
Fijne training, Daphne is fijn om mee te praten, motiverend

Individuele faalangstbegeleiding VO

Ik vond de begeleiding, de manier waarop ik werd getraind en hoe de training in elkaar zit supergoed! Dit paste bij mij en de afspraken waren altijd erg prettig. Ik ga alles gebruiken op school en daarbuiten ook positiever over dingen denken en meer in mezelf vertrouwen.
Next Level staat voor persoonlijke, professionele begeleiding bij het leren
Next Level Studentencoaching begeleidt jongeren die op een of andere manier vastlopen of dreigen vast te lopen met school of studie.
Begeleiding
Informatie