Reviews

Faalangstbegeleiding

Naomi
In Maart 2021 heb ik me aangemeld bij Next Level Studentencoaching voor faalangstbegeleiding. Dit was een verademing vergeleken met elders geprobeerde coaches/trajecten. De respons was snel, het proces doelgericht, betrokken en duidelijk. Ik heb de samenwerking met Daphne als prettig ervaren. Ze schept een setting met deskundige aandacht en geen oordeel. Ik zou het iedereen, ongeacht je studiefase erg aanraden.

Studiecoaching

Robin
In mijn scriptiejaar ben ik op zoek gegaan naar een coach, omdat ik het lastig vind om overzicht te houden en te plannen. Allereerst ben ik inhoudelijk heel blij met de coaching. Ik vond daarnaast ook het contact met Daphne heel fijn. Ze is erg betrokken en makkelijk benaderbaar. Dat is precies wat ik nodig heb omdat het contact met de opleiding vaak juist niet laagdrempelig is, maar moeizaam. Ik ben heel erg tevreden en zou iedereen deze studiecoaching aanraden en gunnen :)

Scriptiebegeleiding

Maike
Ik heb Daphne’s hulp gezocht toen ik vastliep met mijn scriptie en ik ben heel blij dat ik bij haar terecht ben gekomen, haar begeleiding is top! Haar ondersteuning heeft me erg geholpen in het aanbrengen van structuur in mijn onderzoek, zowel in mijn planning als in mijn teksten. Ze reageert altijd snel en ze geeft duidelijke feedback. Ik heb ontzettend veel aan haar hulp en dankzij haar voelt het onderzoeksproces minder eenzaam en overweldigend. Ik kan haar aan iedereen aanraden.

Faalangsttraining

U heeft mij niet alleen geholpen met het doorbreken van de toetsfaalangst maar u heeft mij ook verder kunnen helpen met persoonlijke omstandigheden. Ik wil u heel erg bedanken voor deze training!

Faalangsttraining

Ik vond het echt een super training! Het heeft me enorm geholpen, toch nog meer dan ik had verwacht. Ik kijk nu op een heel andere manier naar mijn faalangst en ben gemotiveerd om het steeds meer te laten gaan. Maar dan ben ik nu al heel ver mee gekomen, heb ik het idee. Ik vind jou ook heel aardig, grappig & positief. En ik voelde me helemaal veilig om alles te vertellen. Heel erg bedankt!!

Afstudeeronderzoek afgerond

Jeroen
Dankzij de hulp van Daphne mijn afstudeeronderzoek met een voldoende afgerond. De feedback die Daphne geeft is duidelijk en vooral bruikbaar. Zonder deze begeleiding was het mij nooit gelukt! Echt een aanrader!

Een aanrader

Carien
De begeleiding van Daphne heb ik als zeer prettig en deskundig ervaren. Door gerichte en begrijpelijke feedback te ontvangen was het voor mij motiverend om door te gaan met mijn scriptie en me ook aan deadlines te houden. Deze begeleiding is een absolute aanrader!

Scriptie behaald

Anoniem
Mede dankzij de hulp van Daphne heb ik mijn afstudeerscriptie na 2 herkansingen gehaald. Ze heeft mij o.a. geholpen met een rode draad, structuur, spelling en grammatica. De communicatie onderling verliep heel soepel en ze helpt je graag. Daphne reageerde altijd snel en was ook bereid om telefonisch te overleggen. Ook verliep de onderlinge samenwerking heel goed.

Hulp bij faalangst

Luka
Begin 2020 liep ik geheel vast op mijn studie, ik zag het niet meer zitten en dacht bij mezelf "Ik ga toch alleen maar falen". Ik heb er toen voor gekozen hulp te zoeken bij Daphne. Dit heeft mij erg veel opgeleverd, Daphne geeft oefeningen mee die je kan gebruiken om het negatieve om te zetten in het positieve. Dit heeft ervoor gezorgd dat mijn faalangst weg is gegaan en ik grote stappen in mijn opleiding heb kunnen zetten. Daphne is oprecht geïnteresseerd en wil echt het beste voor je, hierdoor voelde ik mij veilig mijn verhaal te vertellen. Mocht je dus opzoek zijn naar iemand die je kan helpen bij faalangst, stuur dan vooral een berichtje naar Daphne!

Vertrouwen terug

Hansje
Ik ben zeer blij met Daphne haar hulp. Ik had een moeilijke start met studie en Daphne heeft met haar goede hulp mij mijn vertrouwen terug gegeven op gebied van studeren. Daphne is erg toegankelijk en het voelde meteen al heel vertrouwd, wat erg fijn is als het even niet lekker gaat met studie. Ze heeft/geeft goede oefeningen niet alleen op gebied van studie maar ook voor de mentale motivatie. Kortom, ik zou Daphne haar hulp aan iedereen aanbevelen.

Geslaagd voor mijn herkansing

Dimitri
Mede dankzij de hulp van Daphne ben ik geslaagd voor mijn herkansing afstudeeronderzoek. Ze heeft mij o.a. geholpen met de structuur, een rode draad, spelling en grammatica. Door haar hulp zag mijn onderzoek er professioneel uit en kon ik mijn opleiding positief afronden. De communicatie en samenwerking verliep vlekkeloos.

Een begeleider pur sang

Luc
Daphne, heeft mij elke keer geholpen wanneer nodig. Zij is een begeleider pur sang! Dankjewel Daphne voor de kennis, structuur en in het algemeen verbeteren van mijn scriptie!

Ik ben geslaagd!

Nahwin
Ik ben geslaagd! Mede dankzij de hulp van Daphne. Ik heb zelf erg moeite met het typen van verslagen op het gebied van spelling en grammatica. Wat ik vooral fijn vond in onze samenwerking, is dat Daphne oprecht geïnteresseerd is in wat ik doe en waar mijn behoeftes liggen. Ze is heel vriendelijk en professioneel. En het contact via telefoon en mail verliep heel goed. Ook de aantekeningen die ze maakte in mijn geschreven documenten. Ik raad iedereen aan om haar als coach in te schakelen, het bespaart je een hoop kop zorgen en je hebt je diploma sneller in de pocket! Daphne nogmaals bedankt en succes met het begeleiden van andere studenten en afstudeerders!

Hulp bij schrijven

Arianne
In mijn zoektocht naar hulp bij het schrijven van o.a. mijn scriptie kwam ik bij Daphne uit. Juist omdat zij meer biedt dan alleen technische scriptiebegeleiding. Het hele proces en alle hindernissen die ik daarbij tegenkom helpt zij begeleiden zodat er weer ruimte en daardoor vertrouwen in komt. Daphne is persoonlijk, betrokken en professioneel.

Begeleiding scriptie en coaching

Claudia
Ik heb contact gezocht met Daphne na al een jaar ‘gestrand’ te zijn met mijn scriptie, toen ik niet meer de moed kon vinden om ermee bezig te gaan. Daphne haar hulp en optimisme hebben ervoor gezorgd dat ik nu weer op weg ben, en met zelf vertrouwen aan mijn scriptie schrijf. Daphne laat je vrij in je eigen proces, maar legt op het juiste moment de vinger op de zere plek. Het is een hele grote hulp om mijn scriptie ‘samen met Daphne’ te mogen doen, want zo voelt het vaak! Ze staat echt aan je zij en is er altijd als je haar nodig hebt.

Zeer prettige coaching

Marlot
Zeer prettige coaching bij NextLevel Studentencoaching. Daphne heeft mij onwijs geholpen met het opzetten van een sterk onderzoek met de daarbij behorende hoofd en deelvragen. Daarnaast is ze gespecialiseerd in structuur aanbrengen in een scriptie waardoor ik met bijbehorende feedback nu niet meer vastloop en tempo in het schrijven krijg. Tot slot reageert ze altijd erg snel op de mail en geeft ze overzichtelijke en duidelijke feedback op de vragen die je hebt. Indien je vastloopt met het schrijven van je onderzoeksplan en/of je scriptie is dit de oplossing!

Begeleiding wetenschappelijke vorming HBO master

Maria
Door gebrek aan overzicht, gestructureerd werken en faalangst liep ik vast in mijn duale studie in de zorg. Ik had moeite met het schrijven van wetenschappelijke teksten en het maken van multiple choice toetsen. Dankzij de begeleiding van Daphne ben ik zelfverzekerder en zijn mijn resultaten in een korte tijd verbeterd. Ze kan goed luisteren en aansluiten op mijn vragen. Ze geeft op een prettige manier feedback waardoor ik meer gefocust kan schrijven.Sinds de begeleiding heb ik geen herkansingen hoeven doen.

Begeleiding afstudeeronderzoek

Bahar
Super goede begeleiding gehad! Ik kon altijd bij Daphne terecht en kreeg meestal binnen 24 uur antwoord of feedback. Dit was heel erg fijn zodat ik snel verder kon. Ik ben zeer tevreden over de hulp die ik heb gehad om mijn scriptie te schrijven. Kortom, echt een aanrader!

Begeleiding bij afstuderen

Daniel
Sinds ik gebruik maak van deze dienst heeft het mij erg goed geholpen met het behalen van mijn doel.

Beoordeling begeleiding NextLevel Studentencoaching

Ellen
Daphne's vakkundige begeleiding heeft mij erg geholpen tijdens mijn studie. Ze luistert en analyseert nauwkeurig tijdens het gesprek en geeft gerichte, concrete adviezen. Haar respectvolle manier van feedback geven stimuleert je om je tekst te verbeteren, aan te scherpen. Ze heeft veel ervaring in het coachen en je merkt aan alles dat ze je zo optimaal mogelijk wil begeleiden. Haar werkwijze spreekt mij erg aan en de tips die ik van haar krijg over studieaanpak /faalangstreductie pas ik ook daadwerkelijk toe met positief resultaat. Ik leer veel van Daphne! Ellen

Begeleiding op maat

Diana Boer
Mijn ervaring is dat er begeleiding gegeven wordt die bij jou past. En dat deze dan met jou wordt besproken. Prettige samenwerking en zeker heel duidelijk.

Super begeleiding!

Bianca
Hele fijne begeleiding gehad voor het fine tunen van mijn scriptie. Daphne heeft ervoor gezorgd dat er structuur en een betere afbakening is gekomen in mijn scriptie. Daarnaast veel geleerd en inzichten opgedaan door de expertise van Daphne. Een goede communicatie en duidelijke feedback. Oprecht een aanrader!

Enorm fijne begeleiding

Corline
De scriptiebegeleiding van mevrouw Hijzen was erg fijn en motiverend

Faalangstraining

Karin
Daphne is een heel prettige begeleider. Ze weet snel tot de kern door te dringen en de juiste snaar te raken. Zodat jezelf ook beter snapt hoe jezelf in elkaar zit. De faalangstraining heeft mij zeker geholpen om objectiever te denken en minder te piekeren!!! Bedankt Daphne!!!

Super begeleiding tijdens mijn afstudeerperiode

Linou Groen
Wat was ik blij, dat Daphne op mijn pad is gekomen. Daphne is super kundig, rustig en neemt de tijd. Daphne verzacht de stressvolle periode en weet van het afstuderen een aangename tijd te maken. Dankzij Daphnes doortastendheid en snelle feedback, ben ik inmiddels met een mooi cijfer afgestudeerd! Daphne, dank je wel!! Groetjes, Linou

Zoveel meer dan een begeleider!

Latifa
Daphne is zoveel meer dan een begeleider. Ze denkt actief mee, maakt het proces van schrijven gemakkelijk en kijkt kritisch naar je werk. Heel erg fijn om ook altijd te mogen mailen en een bericht te sturen via Whatsapp en vaak wel binnen hetzelfde uur al antwoord terug te krijgen. Ik kan oprecht aangeven dat ik Daphne aan iedereen aanraad! Super bedankt voor de fantastische begeleiding! Ik kan nu met trots zeggen dat ik GESLAAGD ben met mooie cijfers!

Faalangsttraining

Inge
Het is fijn om met Daphne te praten. Ze weet snel tot de kern door te dringen. De training heeft mij geholpen meer greep op mijn faalangst te krijgen.

Faalangstbegeleiding

Burcu
Dankzij Daphne heb ik mijn faalangst kunnen begrijpen, accepteren en heb ik ermee leren omgaan door middel van het trainen van mijn hersenen. Haar manier van werken is heel prettig.

Daphne gaf me het plezier in het afstuderen terug

Esmee
Vol goede moed begon ik aan het afstudeertraject, maar al snel liep ik compleet vast. Alle vooroordelen en clichés over het afstuderen zijn (helaas) waar! De tijd die ik met een docent had om vragen te stellen, was altijd erg kort en daarnaast begreep ik soms niet welke kant ze op wilden of snapte ik domweg de begrippen die ze gebruikten niet. De ene week zeiden de docenten A en de week daarop B. Ik had totaal geen overzicht meer en wist niet eens meer wat ik nu precies ging onderzoeken. Tot ik met Daphne in contact kwam, toen ging alles in een sneltreinvaart en kreeg ik weer een beetje plezier in het afstuderen. Daphne kon de feedback van de docenten perfect vertalen in iets wat ik begreep en daarnaast maakte ze hier een behapbaar stuk van. Zo creëerde ze overzicht en maakte een duidelijke planning. Ik kon met vragen altijd direct bij haar terecht en haar feedback op mijn stukken was heel duidelijk. Zo kon ik snel weer zelfstandig aan de slag in plaats van eindeloos boeken te lezen over afstuderen, of te verdwalen op internet in alle termen en mogelijkheden voor onderzoek. Kortom ik kan iedereen de hulp van Daphne aanraden! Zonder haar had ik deze klus niet zo snel en soepel kunnen klaren.
Next Level staat voor persoonlijke, professionele begeleiding bij het leren
Next Level Studentencoaching begeleidt jongeren die op een of andere manier vastlopen of dreigen vast te lopen met school of studie.
Begeleiding
Informatie