Next Level staat voor persoonlijke, professionele begeleiding bij het leren

Spoedtraining Effectief Studeren

In klein groepsverband (max 3 studenten) leer je de basis van wat je moet weten om zo slim mogelijk te studeren. De training bestaat uit 3 bijeenkomsten die elk 1 uur en 15 minuten duren. Je krijgt een werkboek, zodat je alle informatie ook nog eens rustig terug kunt lezen.

Je leert hoe je brein informatie opneemt. Deze kennis is eigenlijk de basis voor al het leren. Je leert hiermee bijvoorbeeld waarom het zo belangrijk is om te herhalen of om regelmatig pauzes in te lassen.

In de training gaan we verder in op voorwaarden voor effectief studeren, het voorkomen van uitstelgedrag, het leren voor een tentamen, tips voor het maken van een tentamen, studietechnieken, plannen en het ontwikkelen voor een voor jou optimale studieroutine.

Met deze training leg je de basis voor een optimale manier van studeren en je plukt er je hele leven lang de vruchten van. Neem contact op via het contactformulier voor meer informatie.

Voor wie

Studenten (MBO, HBO, Universiteit) die snel willen leren hoe ze zo slim en effectief mogelijk kunnen studeren, zodat ze het beste uit zichzelf halen.

Waar

Regentesselaan 151, Den Haag

Duur

Maandelijks (3 x 75 minuten)

Kosten

180,00
Deze training is inclusief een werkboek.
Direct boeken
Next Level staat voor persoonlijke, professionele begeleiding bij het leren
Next Level Studentencoaching begeleidt jongeren die op een of andere manier vastlopen of dreigen vast te lopen met school of studie.
Begeleiding
Informatie