Studiecoaching

Om effectief te kunnen studeren heb je studievaardigheden nodig, niet iedere student/ leerling beheerst deze altijd even goed.  Next Level heeft de expertise in huis om je studievaardigheden te versterken en te coachen bij faalangst, motivatieproblemen, planningsproblemen en/ of een functiebeperking (AD(H)D, autisme, dyslexie) die je belemmeren om succesvol te studeren/ te leren. Next Level biedt begeleiding op maat. Je leert bijvoorbeeld van uitstelgedrag af te komen. Je leert realistische planningen te maken, naar deadlines toe te werken, stap voor stap en actief te studeren, structuur aan te brengen, je optimaal voor te bereiden op een tentamen en eventuele studiestress te reduceren. Doordat je je studievaardigheden versterkt en leert om te gaan met studiestress zorg je ervoor dat je het beste uit jezelf en uit je studie haalt. Je leert weer te presteren op het niveau dat bij je past. Je vergroot hiermee je kans om af te studeren aanzienlijk. Deze begeleiding is ook geschikt voor middelbare scholieren.

Studiecoaching inzetten

De individuele studiecoaching vindt deels plaats op locatie (Den Haag) en is deels online. Je bepaalt zelf wat voor jou de meest handige vorm is. Een combinatie met scriptiebegeleiding behoort vanzelfsprekend tot de mogelijkheden.

Tarieven
StandaardBundel

losse uren

€ 5500

bundel van 5 uren

€ 5000
per uur
Individueel
Online of op locatie
Afrekenen per uur
Afrekenen per 5 uur
Next Level staat voor persoonlijke, professionele begeleiding bij het leren
Next Level Studentencoaching begeleidt jongeren die op een of andere manier vastlopen of dreigen vast te lopen met school of studie.
Begeleiding
Informatie